Ruokatalouden hoitotapa, käytettävissä oleva tila ja talouden koko määrittävät sen, miten paljon ja millaista kylmätilaa kotona tarvitaan. Myös kaupassakäyntien tiheys ja kerralla ostettavat määrät, talouden omavaraisuus, sarjaruoanvalmistus, pakastaminen ja muut käytetyt säilöntämenetelmät vaikuttavat kylmälaitteiden valintaan. Toiselle riittää pieni perusjääkaappi, toinen haluaa ison kylmäkeskuksen jääpalakoneineen. Tarjolla on myös vetolaatikkomallisia jääkaappeja ja pakastimia. Viinien harrastaja arvostaa viinikaappia ja puutarhuri vihannesten ja juuresten säilytystilaa. Energiataloudellinen kylmälaite vastaa tilavuudeltaan käyttötarvetta.

4/2012 (668)


Avaa tiedosto
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200